Magasin Måltid / 5 SNABBA TILL PAUL SVENSSON

5 SNABBA TILL PAUL SVENSSON

Paul Svensson, krögare

Paul Svensson, krögare

1. Vad är det godaste du ätit i Almedalen?

Det var nog det jag lagade själv igår, som jag gjorde med råvaror från Lilla Bjers gårdsbutik.

2. Favoritsnabbmat?

Smörgås tror jag, en riktigt god macka kan jag gå och längta efter. Gärna en varm klämmacka.

3. Eko eller närproducerat?

Ekologiskt. Men så tycker jag såklart att det ska vara både ekologiskt och närproducerat.

4. Rosévin eller öl?

En kall öl går nog före!

5. Vad är den största miljöutmaningen som matbranschen står inför?

Unna dig fenomenet. Om man blir för sadistisk i sitt förhållningssätt finns det alltid risk för bakslag. Man måste hitta ett sätt där man slipper välja efter samvete och väljer efter njutning. Vi måste skapa fler njutningsbara alternativ för naturen.