Nya numret är här!
- I Magasin Måltid #4 berättar ”kungen av guldkanter” Carl Jan Granqvist om det oerhört viktiga fenomenet ”ambiance”. Hur har ni det själva med stämningen i restaurangen? Missa inte chansen att få tips av landets kanske främste måltidsprofessor!
- Blir man smart, rik och frisk av gratis skolmat? Svar: JA! Magasin Måltid har kartlagt den senaste skolmatsforskningen och pratat med experterna som ligger bakom den.
- Sigtuna kommun berättar om hur de gjorde för att på några få år gå från anonymitet, till en av landets främsta, hållbara måltidskommuner. Vi har besökt skolorna som låter eleverna skörda egna grönsaker direkt i matsalen och bett kockar, politiker och chefer om deras bästa tips!
- Möt krögarna som jobbar tätt ihop med sina producenter och lär dig mer om hur man får till ett bra och nära samarbete, från jord till bord!
- Självklart får du som prenumererar även en vass krönika av Annika Ingelson Cales, recept av och för offentliga kockar, senaste nytt från ”din” bransch, och mycket, mycket mer!